• Extrusie

  Cornelis Plastics brengt een brede waaier aan producten op de markt.
  LDPE, HDPE, MDPE, LLDPE, mLLDPE, PS, PP en EVA worden verwerkt in zowel enkellaagse als drielaagse (co-extrusie) uitvoeringen.
  Dit gebeurt door middel van een high-tech machinepark van extruders waar granulaten verwerkt worden tot folies en/of huls.
  Het volledige productieproces is van begin tot einde in eigen beheer. Hierdoor is nauwgezette kwaliteitscontrole en optimalisatie in elk stadium van het proces mogelijk
 • Confectie / Afwerking


  Cornelis Plastics beschikt over een uitgebreid machinepark voor het aflassen en versnijden van folies en huls tot zakken en draagtassen.
  Een uitgebreid arsenaal aan randapparatuur stelt Cornelis Plastics in staat tot het confectioneren van zakken met bodem- of zijlas, zakken met klep en kleefstrip, allerhande perforaties en uitkappingen. Zelfs zakken, die machinetechnisch niet kunnen aangemaakt worden, kunnen door Cornelis Plastics geconfectioneerd worden.
 • Drukkerij


  Cornelis Plastics beschikt over een moderne flexo-drukkerij. Er kan zowel eenvoudig lijndrukwerk als hoogwaardig quadri-drukwerk (8 kleuren) worden aangeboden.
  Met behulp van de modernste druktechnieken garanderen wij de klant een perfect eindresultaat. Wij zorgen ervoor dat uw verpakking de uitstraling krijgt waardoor uw marketingdoelstellingen worden gerealiseerd.
  Er wordt nauw samengewerkt met grafische reproductiebedrijven en inktleveranciers.
  Wij begeleiden onze klanten bij de creatie van een nieuw drukontwerp. Zo kunnen logo’s, teksten en fotomateriaal zorgvuldig verwerkt worden tot drukklaar materiaal voor nieuwe verpakking.
 • Cutting


  Cornelis Plastics beschikt over een snijmachine waar verschillende soorten kunststoffen kunnen versneden worden. Het gamma varieert van PE Promotielinten tot sleeves.
 • R&D


  Het garanderen van de hoogste kwaliteit staat bij Cornelis Plastics heel hoog in het vaandel. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen van polymeren, staat Cornelis Plastics in nauw contact met zijn leveranciers. Al onze producten worden in ons laboratorium zeer nauwlettend gecontroleerd en geoptimaliseerd. Doordat de eindproducten van Cornelis Plastics veelal rechtstreeks in contact komen met levensmiddelen, stellen wij heel hoge eisen aan veiligheid en kwaliteit.
  Cornelis Plastics maakt “tailor-made” producten. Dit impliceert een constante research naar nieuwe producten.